GET CONNECTED

Naam
Straat
Postcode & Stad
E-mailadres
Mobiel
Bericht

VEELGESTELDE VRAGEN

Zie je je vraag niet? Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!

WAT MOET IK VERWACHTEN?

Beth Tefillah Ministries is een kerkfamilie van verschillende afkomsten en/of culturen. Onze diensten (sabbatdienst en Bidstond/Bijbelstudie) vinden plaats op zaterdagochtend om 10.00 uur tot 12.00 uur en op woensdagavond om 19.30 uur.

Onze diensten duren ongeveer 120 minuten en zijn gevuld met dynamische aanbidding en een boeiende, evangeliegerichte boodschap die uw geloof zal aanmoedigen.

We houden er ook van om het leven van de kerk en wat er in ons gebouw gebeurt vast te leggen en die ervaring digitaal aan te bieden via al onze online platforms. U zult merken dat onze productie- en mediateams foto's maken en video opnemen om dit te bereiken.

 

WIE KAN MIJ HELPEN MET HET BEANTWOORDEN VAN VRAGEN OP ZATERDAG?

Mocht je op zaterdagochtend nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder! Praat met een van onze vrijwilligers of met de voorganger. De vrijwilligers daar kunnen je helpen met al je vragen of ze vinden wel iemand anders die je kan helpen!

Onze meest gebruikte contactmethode is e-mail, maar we houden ook van contact met mensen via sms, telefoongesprekken en per post. Het geven van twee vormen van contact is het meest nuttig om ervoor te zorgen dat we u kunnen bereiken.

 

WAT MOET IK DRAGEN?

Je ziet mensen bij Beth Tefillah Ministries casual gekleed en je ziet andere mensen kostuum en stropdassen dragen. Draag waar jij je prettig bij voelt.

 

HOE IS DE MUZIEK?

Onze muziek is een mix van moderne aanbidding, traditionele hymnes en soms originele liedjes, maar het is altijd dynamisch en energiek met een focus op God en dankbaarheid voor wat hij voor ons heeft gedaan. Omdat we geloven dat mensen hun gaven kunnen gebruiken om mensen dichter bij Jezus te brengen, zie je vrijwilligers die lampen, camera's en audio bedienen om een omgeving te creëren waar je in vrijheid kunt aanbidden en onze kerkfamilie online kan ervaren wat er in de kamer gebeurt .

 

HOE ZIT HET MET MIJN KINDEREN?

Bij Beth Tefillah Ministries houden we van kinderen en hebben we een plek voor elke leeftijdsgroep! Onze ervaring met inchecken en ophalen maakt onze Beth Tefillah Kidz Ministry effectief, leuk en veilig. Kinderen kunnen na de aanbiddingdienst inchecken in hun klas en ze kunnen na elke dienst worden opgehaald. In hun lessen leren ze bijbelse waarheden, aanbidden ze samen en nemen ze deel aan praktische activiteiten.


MOET IK GELD GEVEN?

Wij geloven dat tienden een daad van aanbidding is, maar je bent nooit verplicht om geld te geven om deel uit te maken van onze erediensten.

 

MOET IK ALLES BIJ ELKAAR HEBBEN?

Het korte antwoord is nee, helemaal niet! We zijn een kerk van onvolmaakte mensen, maar we dienen en aanbidden een zeer volmaakte God. We zijn dankbaar voor het offer dat Jezus bracht, zodat we in relatie met God kunnen zijn. Beth Tefillah Ministries is er vast van overtuigd dat de kerk dient als een plaats voor gebroken mensen om te genezen, vergeving te ontvangen en vrijheid te vinden.