Bij Beth Tefillah Ministries is de voorganger eindverantwoordelijk voor het (geestelijk) functioneren van de gemeente, waarbij de Here Jezus wordt erkend als Hoofd van de gemeente (1 Petr.5:1-5).

Samen met de oudste(n) leiden ze de gemeente op hoofdlijnen, zowel op geestelijk als bestuurlijk vlak.

VOORGANGERSECHTPAAR

Wij zijn vereerd u voor te stellen aan Robby en Esther Gittens, de toegewijde leiders van het Huis van Gebed | Beth Tefillah.

Robby
Als voorganger staat Robby aan het roer van de dagelijkse leiding binnen onze gemeenschap. Zijn hart ligt bij het dienen van de gemeente en het bevorderen van een diepere verbondenheid met God.

Esther
Esther, Robby's ondersteunende en liefhebbende partner, draagt de verantwoordelijkheid voor zowel het Kinderwerk als de Worship binnen onze gemeente. Haar passie ligt in het cultiveren van een omgeving waar onze jongsten kunnen groeien in hun geloof en waar aanbidding centraal staat.

Samen hebben Robby en Esther een gezamenlijke missie: mensen begeleiden in hun geloofswandel. Zij streven ernaar om elk lid van de gemeente te helpen volwaardig te functioneren als een discipel van Jezus, zowel binnen de muren van de kerk als daarbuiten in het Koninkrijk van God.

Het gezin wordt gecompleteerd door hun drie prachtige kinderen: Joel, Amy en Zoe. Ook is het gezin gezegend met een kleindochter, Novély. Zij delen hun leven in de bruisende stad Amsterdam.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze gemeenschap? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt Robby en Esther bereiken via: E-mail: info@bethtefillah.nl.

We kijken er naar uit om van u te horen!

OUDSTE-ECHTPAAR

Het is met groot respect dat wij Ludwig voorstellen, die als oudste een veelzijdige rol speelt binnen het Huis van Gebed | Beth Tefillah. Met diverse bedieningen onder zijn hoede, zet hij zich onophoudelijk in voor de gemeenschap.
Naast hem staat zijn vrouw, Agnes, die haar man volledig ondersteunt in zijn bediening en samenwerking. Agnes leidt ook de Bidstond en Bijbelstudie binnen onze gemeenschap.

Ludwig en Agnes delen een diepgewortelde passie: het evangelie van de liefde van Jezus Christus verspreiden. Hun toewijding beperkt zich niet alleen tot het verkondigen van het goede nieuws; zij hebben ook een oprecht verlangen om gelovigen te begeleiden in hun spirituele reis. Het is hun missie om individuen te helpen floreren als discipelen van Jezus, zowel binnen de gemeente als in het grotere Koninkrijk van God.

Op persoonlijk vlak zijn Ludwig en Agnes gezegend met een warme familie; ze hebben twee kinderen en zijn grootouders van twee kleinkinderen. Ze hebben hun thuisbasis in Zaandam, waar ze liefde, geloof en gemeenschapszin uitdragen.

 

Diakenen (sociaal-/maatschappelijk)

De diakenen zijn broeders en zusters die ingezegend zijn voor een specifieke dienende taak in de gemeente:

Zr. B. Gittens-Wali

Bebe Wali is diacones bij Beth Tefillah Ministries. Zij is mede-verantwoordlijk voor de voorbedegroep binnen de gemeente.

Br./Zr. Gambier

Richardo en Hilde zijn beide diakenen bij Beth Tefillah Ministries. Zij ondersteunen de diverse bedieningen binnen de gemeente.

Zr. M. Sabajo

Margriet Sabajo is diacones bij Beth Tefillah Ministries. Zij is mede-verantwoordlijk voor de facilitaire diensten binnen de gemeente.