Beth Tefillah Ministries

Zaandam | Akersloot | Purmerend

Pastor Robby Gittens
Huis van Gebed | Beth Tefillah Ministries

Huis va n Gebe d | Beth Tefillah Ministries

Het Huis van Gebed | Beth Tefillah laat zien dat we een dwarsdoorsnede kerk zijn van wat in het boek Openbaring staat: "Daarna zag ik, en zie, een grote schare, die niemand tellen kon, uit alle volk en stammen en natiën en talen stonden voor de troon en voor het Lam, ......" (Openbaring 7:9)

Het Huis van Gebed | Beth Tefillah is een thuis voor allen die Jezus Christus van harte liefhebben en een thuis worden voor mensen die naar innerlijke rust in hun leven zoeken. Het is een plaats waar liefde en warmte gevonden worden, waar mannen, vrouwen, jongeren en ouderen zich kunnen ontwikkelen tot bruikbare leden (discipelen) van het lichaam van Christus.

Er zijn drie uitdrukkingen waarvan ik weet dat u ze hier zult vinden. Ten eerst is de geest van de liefde , ten tweede de geest van eenheid en de derde is de waarheid van Gods Woord (Johannes 4:23).

U zult zien dat we onze handen opheffen (1 Tim. 2:8); in onze handen klappen (Psalm 47:1); dansen (Psalm 149:3, Psalm 150:4), en instrumenten bespelen (Psalm 150:3-5). Het belangrijkste is dat u onbegrensde vreugde zult zien, want in Zijn aanwezigheid is vol van vreugde.

Er is nog veel meer dat we graag met u willen delen, dus sluit u zich bij ons aan in aanbidding. Ik geloof van harte dat u niet zult vertrekken zoals u gekomen bent.

Barmhartigheid, Liefde en Vrede zij u ten volle (Judas 1:2).

KINDEREN

Voor de pasgeboren baby’s, de stoere groep 8-ters en alle kinderen daar tussenin. Voor kinderen die er elke zaterdag zijn en voor kinderen die een keer langskomen. Iedereen is welkom!.

TIENERS

Voor alle tieners in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Het maakt niet uit of je lid bent van Beth Tefillah Ministries of hoe vaak je in de kerk komt. Centraal staan vriendschappen en relaties: met God, met jeugdleiders en met elkaar! .

JONGEREN

Voor alle jongeren van 18 tot en met 25+ jaar en is de overkoepelende naam voor alle activiteiten die er voor jongeren worden georganiseerd inj Beth Tefillah Ministries.

MANNEN

Mannen meer op die plek van discipel krijgen: dichtbij Jezus. Want daar verandert elke man in de Zoon die lijkt op zijn Vader.

VROUWEN

Vrouwen bijeenbrengen, inspireren en aanmoedigen om hun indentiteit in Jezus te vinden en om te doen waarvoor zij bestemd zijn.

SENIOREN

De senioren (65+ers) in onze gemeente wandelen vaak al een levenlang met Jezus. Ze zijn ervaren wedlopers, zijn al lang onderweg, hebben vele fasen van het leven mee- en doorgemaakt. Hoe prachtig is het dat we daar als gemeente van kunnen leren.

DONEREN VIA IDEAL

of

Het is mogelijk om rechtstreeks met iDeal aan de kerk te doneren. Klik hier om naar de donatiepagina te gaan of via uw QR-scanner de QR-code hierboven te scannen .

DAGELIJKSE WOORD


Samenwerking


London, Engeland

New Life Assembly

Samenwerking


Zaandam, Nederland

VEG Zaanstad Maranatha

Samenwerking

Lelydorp, Suriname

Eagle Wings Ministries International

Samenwerking


Dipolog, Filippijnen

I nternational C hristian L eadership C onnection Philippines